maandag 16 oktober 2017

Eerste dag!

Hallo allemaal

Jullie zitten waarschijnlijk al in spanning te wachten op het eerste teken van leven en hier is het dan.
Deze morgen zijn we met een heel mooi weertje en zonder problemen in Beringen aangekomen waar we meteen de speeltuin onveilig maakten en ons al eens goed uitleefden.

Daarna kregen we, met behulp van geweldige gidsen, een interactieve rondleiding door de steenkoolmijn waarin we in volledig mijnwerkersuniform het verhaal achter de steenkoolmijn zelf beleefden. Nadien nog het middagmaal verorberen en we waren weer op weg naar onze eindbestemming.

Eens aangekomen in het vakantiehuis installeerden we ons volledig en gingen meteen daarna weer op verkenning doorheen de Maasmechelse natuur. Het Zandloperpad, waar men vroeger witzand ontgon en dat nu een prachtig natuurgebied is, heeft voor ons geen geheimen meer. Ondertussen werd het hoog tijd voor het avondeten, waar we allemaal enorm van gesmuld hebben.

Na het avondmaal was er nog tijd voor een frisse duik in het zwembad van ons vakantiehuis, waarna we nog even tot rust mochten komen in onze kamers. Nog een nachtzoentje van de juf of meester, en daarna kropen we lekker in ons warme bedje.

Slaapwel en tot morgen!Het Maasmannetje

1 opmerking: